Pivní prodejna 2Reklama na ČeskéNápoje.cz

Cibulačka s Olomouckými tvarůžky

28. leden 2025  České nápoje   komentáře (0)  101 x

V zimních měsících není nic lepšího než tradiční domácí polévka. A co takhle spojit osvědčenou klasiku, cibulačku, s jedinečnou chutí Olomouckých tvarůžků? Zahřejete se a dopřejete svému tělu vydatnou porci potřebných živin. Poctivá cibulačka potěší chuťové pohárky a podpoří imunitu.

Cibulačka s Olomouckými tvarůžkyCibulačka s Olomouckými tvarůžky

Proč zařadit polévky do zimního jídelníčku? Kromě prohřátí organismu podporují hydrataci, obsahují důležité živiny a jsou lehce stravitelné. Díky Olomouckým tvarůžkům získá cibulačka výraznou chuť a skvělé nutriční hodnoty, které z ní dělají ideální volbu pro zdravé stravování.

Tradiční chuť s moderním přístupem

„Cibulačka s Olomouckými tvarůžky je nejen skvělým tipem na zimní zahřátí, ale také dokladem toho, že tradiční české suroviny mohou být základem moderní a zdravé kuchyně. Polévka, která kombinuje lokální suroviny a vyvážené nutriční hodnoty, je k této příležitosti jako dělaná,“ uvedl Leoš Kalandra, Vedoucí obchodu a marketingu společnosti A. W., výrobce tvarůžků pod značkou Olomoucké tvarůžky.

Pro ty, kteří dbají na štíhlou linii, může být cibulačka s tvarůžky vítanou alternativou. Obsahuje málo tuku, ale přitom dodá tělu potřebné bílkoviny a energii. Připravit tuto lahodnou polévku zvládne každý. Stačí hovězí vývar, čerstvá cibule, krajíce chleba a samozřejmě Olomoucké tvarůžky. Krátké zapečení v troubě zajistí dokonalé spojení chutí.

Cibulačka s Olomouckými tvarůžky

Suroviny: 1,5 l hovězího vývaru, 300–400 g Olomouckých tvarůžků, 4 cibule, 4–5 krajíců chleba, sádlo, sůl, pepř

Postup: Na sádle opečeme na silnější kolečka pokrájenou cibuli, zalijeme vývarem a chvíli povaříme, aby změkla. Polévku opepříme, případně podle chuti ještě dosolíme. Do ohnivzdorných misek rozdělíme porce chleba, který jsme nakrájeli na kostičky a osmažili na sádle. Posypeme ho na malé kousky nakrájenými tvarůžky, zalijeme polévkou, a to všechno v předehřáté troubě prudce zapečeme.

Zdroj: Tisková zpráva A.W. spol. s r.o.

[Nahoru ↑]

Pidejte se k nm na Facebooku!

Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil


Přidat komentář (0)

Reklama

Přidat komentář

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!



ČeskéNápoje.cz

Vše co chcete vědět o nápojích, nejen, v České republice...


Magazín ČeskéNápoje.cz je součástí webů skupiny PIVNÍ|INFO
Všechna práva vyhrazena.
Diskusní příspěvky vyjadřují názory čtenářů a redakce ČeskýchNápojů.cz za ně nenese žádnou právní odpovědnost.

Chcete být v obraze? Sledujte nás!


Zprávy v RSS
ČeskéNápoje.cz na Facebooku


Redakce ČeskéNápoje.cz

Posílejte nám Vaše tipy, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

TOPlist