Baron Hildprandt ze Zralých Jablek
Zámecká palírna v jihočeské Blatné produkuje kvalitní alkoholické nápoje, jako jsou pálenky, rumy, likéry, giny a další. Její značku Baron Hildprandt nesou nejkvalitnější pálenky a ovocné speciality, které jsou vyráběny s maximální péčí a láskou. Ochutnejte novinku, která se do této rodiny přidala – vyzkoušejte Baron Hildprandt ze Zralých Jablek. Číst dále...
Magnesia Plus s vitamíny a minerály
Značka Magnesia představuje dvě novinky – funkční ochucené minerální vody Magnesia Plus ve variantách ANTISTRESS a FOCUS. Obě vychází z přírodní jemně perlivé minerální vody Magnesia s obsahem hořčíku. Novinky jsou obohaceny o vitamíny, minerály a výtažky z rostlin, které pomohou v situacích, kdy je potřeba lépe zvládat stres nebo podpořit soustředění. To vše s nízkým obsahem cukru a kalorií, bez konzervantů, umělých barviv a sladidel. Číst dále...
Heffron vzdává poctu letcům RAF
Již počtvrté vzdává značka Heffron poctu české odvaze. Tentokrát se na etiketách limitované edice Heffron 5YO Rum z Palírny U Zeleného stromu objeví čeští letci Karel Kuttelwascher, Josef František a Alois Vašátko, kteří sloužili v jednotkách britské Royal Air Force během druhé světové války. Číst dále...
Den Kozla již tuto sobotu
Jsme nesmírně rádi, že po dlouhých 4 letech se v sobotu 10. června ve velkopopovického pivovaru opět bude slavit Den Kozla! Den plný zábavy, zážitků a samozřejmě skvělého piva – poctivého, čerstvého Kozla přímo z pivovaru, začne v 10.30 hodin. Mezi hudebními hosty, kteří přijali pozvání na 28. ročník Dne Kozla a zahrají či zazpívají na některém ze dvou pódií, jsou kapely No Name, Brutus, O5&Radeček a další. Vstup na Den Kozla je ZDARMA. Číst dále...
Míchané drinky v plechovkách od Stocku
Jste ready na léto? A jste ready na drink? Se začínajícím létem přináší společnost STOCK Plzeň-Božkov další tři nové osvěžující „ready-to-drink“ nápoje v plechovkách, které navazují na úspěšné a oblíbené portfolio RTD drinků. A které příchutě to jsou? Božkov Republica Cuba Libre, Božkov Republica Mojito a Dynybyl Gin Original & Tonic. Ať už se chystáte na festival, zahradní grilování, letní párty nebo třeba na výlet do přírody, přibalte si s sebou nové předmíchané drinky v plechovkách a užívejte si léto naplno a bez omezení kdykoliv a kdekoliv. Číst dále...
Kofola se drží
K dobrému výsledku v prvním čtvrtletí přispěly nejen stabilizované ceny energií, vnitřní nákladová disciplína, ale i zvyšující se obliba čerstvých šťáv a zdravých pokrmů UGO a bylinných čajů LEROS. Číst dále...
Blíží se letošní ZubrFest
Již 9. ročník oblíbeného festivalu ZUBRFEST se bude konat v sobotu 10. 6. 2023 ve 13:30 hodin v areálu přerovského pivovaru ZUBR. Návštěvníci se mohou těšit na pestrou nabídku piv na čepu, bohatý hudební a doprovodný program, exkurze do pivovaru nebo školu čepování piva. Číst dále...
Pšeničný Prior se vrací
Plzeňský Prazdroj a Městský pivovar Domažlice se už podruhé spojili, aby přinesli milovníkům piva výjimečný zážitek. Společně představují speciál Pšeničný Prior, svrchně kvašené nefiltrované pivo s lehkým aromatem a svěží chutí s ovocnými tóny. Pšeničný speciál mohou pivní nadšenci od začátku června ochutnat ve více než 1000 podniků v Česku
i na Slovensku. Číst dále...
Čtyřicet medailí ze soutěže Concours Mondial de Bruxelles
Jubilejní 30. ročník prestižní mezinárodní soutěže vín Concours Mondial de Bruxelles byl opět úspěšný i pro moravská vína. Z její hlavní části, věnované červeným a bílým vínům, si naši vinaři přivážejí krásných 42 medailí včetně dvou velkých zlatých, a pokračují tak v dalším medailově bohatém roce. Účast na soutěžích finančně podporuje Vinařský fond a organizačně zajišťuje Národní vinařské centrum. Číst dále...
Pivovar Dalešice inovoval prohlídkovou trasu svého pivovarského muzea
Dalešický pivovar nabídne od června inovovanou prohlídkovou trasu věnovanou historii pivovarnictví. Na jednom místě se tak spojí historické technologie s moderním technickým řešením v duchu současného trendu muzejnictví. Prohlídka bude interaktivní a tzv. bezobsluhová. Díky novému způsobu prezentace si lidé zapamatují více informací, říká ředitel Dalešického pivovaru Marek Tichý. Otevření inovované prohlídkové trasy se uskuteční v pátek 9. června od 14:00 hodin. Na výsledné podobě se částečně podíleli i odborníci z islandského Akureyri Industry Museum. Číst dále...
Česká Chuťovka: Na nejlepších potravinách si pochutnáte
Mediální zkratkovitost někdy způsobí, že si lidé ani neuvědomují absurditu různých tvrzení. Mezi taková patří časté dělení potravin na zdravé a nezdravé. Přitom zdravé musí být všechny potraviny uváděné na náš trh, jinak by nevyhověly přísným legislativním a hygienickým požadavkům, na které dohlížejí nejrůznější státní dozorové orgány. Nezdravé a zdravé proto nejsou samotné potraviny, ale jen jejich konzumovaná množství, případně samotní lidé. Číst dále...
Festival minipivovarů na Pražském hradě bude již pojedenácté
V pátek 9. června a v sobotu 10. června proběhne již 11. ročník Festivalu minipivovarů na Pražském hradě, který pořádá Českomoravský svaz minipivovarů. Festival, kterého se bude letos účastnit 51 českých a moravských pivovarů, má za účel představit veřejnosti produkci minipivovarů z celé České republiky a porovnat ji s blízkým zahraničím. V tomto roce se bude jednat o Maďarsko. Číst dále...
Bezinková limonáda Belvoir
Období plné bezinek se blíží, a jak lépe si ho naplno užít než ve společnosti kvalitní bezinkové limonády Belvoir. Dopřejte si přírodní osvěžení a zchlaďte se v teplých letních dnech jedinečnou kvalitou a chutí. Číst dále...
Dvě zlaté medaile pro mandlové likéry z Prostějova
Kvalitu originálních přírodních ovocných mandlových likérů společnosti Ratafia Almond Spirit stvrdilo ocenění Double Gold v jedné z nejprestižnějších mezinárodních soutěží hodnotících alkoholické nápoje – San Francisco World Spirits Competition (SFWSC), která se koná každoročně v americkém San Franciscu v Kalifornii. Číst dále...
Připravte si kávu jako z kavárny
Káva se stala ranním rituálem, který si řada lidí vychutná hned po probuzení. Mnohdy ještě v pyžamu. Jiní odolají a vyčkají na profesionálně připravenou kávu z kavárny. Proč by se ale obě roviny nemohly protnout? Připravit si v domácích podmínkách kávu jako z kavárny není nereálné. Přesvědčit se o tom můžete na kurzech Sage Academy. Číst dále...
Ceny Grand Prix Vinex jsou rozdány
Unikátní stavba Mendelova skleníku v Augustiniánském opatství v Brně se stala místem konání slavnostního vyhlášení a předání hlavních cen 30. ročníku mezinárodní soutěže GRAND PRIX VINEX. Atraktivní a hodnotné ceny si odvezli výrobce šampiona – Vinařství Volařík a Vinařství Pavlov, které získalo cenu za nejlépe ohodnocenou kolekci vín. Číst dále...
Ledová káva na léto
Momenty u oblíbené kávy by nebyly to pravé bez drobného dezertu nebo snacku. I když koláček si většina z nás spojuje s čerstvě připravenou horkou kávou, vytvoří lahodnou kombinaci také s ledovými variantami kávových nápojů. Číst dále...
Letní speciál ze Strakonic bude letos i v plechovkách
Strakonický pivovar prodává od tohoto týdne Letní speciál. Jedná se o nejvíce hořké pivo, které se kdy uvařilo v Pivovaru Strakonice 1649. Sládek Vlastimil Matej ho připravil již po čtvrté a věří, že pivo se bude prodávat stejně dobře jako v předchozích letech. Číst dále...
Cappy Lemonade jahoda bez cukru
S blížícím se létem roste poptávka po nápojích, které vás osvěží i v horkých letních dnech. Jednou z novinek, která bezesporu splňuje všechny tyto požadavky je novinka z řady Cappy Lemonade, příchuť jahoda BEZ CUKRU. Svěží chuť jahody s kapkou citronu, doplněná o vitamín C a zcela bez bublin, bez umělých příchutí a konzervantů, to je ideální spojení, které uhasí vaši žízeň a příjemně občerství i v parném létě. Číst dále...
Na Žižkovském pivobraní se představí 33 minipivovarů
Velkou pivní slavnost zažije 2. a 3. června park Parukářka. Uskuteční se zde desátý ročník Žižkovského pivobraní, na němž návštěvníci budou moci ochutnat produkci celkem 33 minipivovarů. Vedle toho na akci vystoupí řada kapel a součástí programu bude i mistrovství Žižkova v otáčení pivních tácků. Číst dále...
[Nahoru ↑]
Reklama