Vyražte na letní grilování do Grand Cru
11. červenec 2018 České nápoje komentáře (0) 1038 xZavítejte 18. července na netradiční grilování v luxusní restauraci Grand Cru v centru Prahy. Uznávaný šéfkuchař této restaurace Jan Punčochář, který již potřetí vyhrál soutěž Zlatý kuchař, pro vás připravil neodolatelné menu. Jeho skvělé pokrmy budou doplněné prémiovými víny, jejichž nabídkou vás provedou profesionální sommeliéři.
Večer nekonečných chutí začíná již v 18 hodin a těšit se můžete na grilování masa, ryb i zeleniny. Vychutnáte si bohaté menu, které pro vás budek k dispozici nepřetržitě po celý večer. Na co se můžete těšit?
Jídla z grilu
Krevety v červeném kari s arašídovou omáčkou
Mečoun se salsou ze sušených rajčat s bazalkou
Uzená kachní prsa, meruňky, foie gras omáčka
Vepřový bůček s grilovaným hlávkovým zelím
Karabáček s liškovou omáčkou
Loupaná plec na hříbkách
Saláty
Salát s melounem a fetou
Salát z rýžových nudlí s kuřecím masem a koriandrem
Salát z bulguru a petržele
Salát z humusu s rajčaty
Tartar z lososa s omáčkou terijaky
Dezerty
Rolovaná zmrzlina z jahod se šumivým vínem
Buchtičky s rumem a rozinkami
Víno
Champagne Diebolt-Vallois Tradition
Pieropan Soave Classico Calvarino, 2015
Château Thénac Blanc, Bordeaux, 2012
Domaine Duroché, Bourgogne, Chardonnay, 2015
Schäfer-Fröhlich Riesling trocken Nahe, 2015
Domaine Prieur-Brunet, Bourgogne, Pinot Noir 2015
Vzhledem k omezené kapacitě restaurace vám doporučujeme rezervovat si místo na info@grand-cru.cz nebo na tel.: +420 775 044 076.
Celková cena menu činní 1990 Kč.
Zdroj: Tisková zpráva
Autor: České nápoje
[Nahoru ↑]
Hodnocení
5 hvězdiček / Hodnoceno: 1x
Přidat komentář
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.
Komentáře
Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!