Kimchi s houbami nebo medvědím česnekem
10. červenec 2024 České nápoje komentáře (0) 427 xPro milovníky hub a fermentovaných specialit máme skvělý tip. Lehce kyselý a jemně pikantní fermentovaný korejský zelný salát kimchi od firmy Živina si nově můžete vychutnat buď s shiitake houbami nebo třeba s jidášovým uchem.
Proslulé křupavé kimchi vás zaujme svou nezaměnitelnou chutí, která je výsledkem mléčného kvašení. Díky tomuto procesu je plné probiotik a tělu prospěšných látek, které podporují správné fungování naší mikroflóry. Kimchi lze podávat jako přílohu k hlavním jídlům, v rýžových miskách, nebo si ho můžete vychutnat samotné jako zdravou svačinu. Dejte šanci této netradiční korejsko-české kombinaci, která vás příjemně překvapí. Je vhodné i pro vegany, protože místo tradiční rybí omáčky obsahuje japonskou přírodně fermentovanou sójovou omáčku a je přirozeně bez lepku.
Pro milovníky fermentovaných specialit máme skvělý tip – kimchi s medvědím česnekem od Živiny. Tento lehce kyselý a jemně pikantní fermentovaný korejský zelný salát je chutný a osvěžující parťák do každé kuchyně. Křupavé kimchi zaujme svou nezaměnitelnou chutí, která je výsledkem mléčného kvašení. Díky tomu je plné probiotik a tělu prospěšných látek, které napomáhají správnému fungování naší mikroflóry. Nyní si můžete vychutnat i zajímavou česko-korejskou kombinaci v nové limitce od firmy Živina – kimchi s medvědím česnekem, které jistě ocení každý milovník tohoto zeleného zázraku. Kimchi můžete podávat jako přílohu k hlavním jídlům, v rýžových miskách nebo si ho vychutnat jen tak samotný jako zdravou svačinu. Dejte šanci netradiční korejsko-české kombinaci, která vás překvapí. Vhodné je i pro vegany, protože místo tradiční rybí omáčky obsahuje japonskou přírodně fermentovanou sójovou omáčku.
Zdroj: Produktový tip
Autor: České nápoje
[Nahoru ↑]
Přidat komentář
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.
Komentáře
Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!