Pivo Zubr v novém a moderním kabátě
Pivovar Zubr začal stáčet pivo do nových vratných lahví, které se v distribuci objeví v průběhu měsíce května. Moderní vzhled lahví, které vynikají především ergonomickým tvarem, je dílem designového studia Fiala & Šebek. Kromě samotných lahví modernizací prošly také etikety, šátečky, pivní korunky a přepravky. Číst dále...
BIG SHOCK! uvádí další limitovanou edici na přání fanoušků
Minulý rok se z fanouškovské novinky Big Shock! Watermelon stala během 3 měsíců jedna z TOP 15 nejprodávanějších variant na trhu. Nyní značka Big Shock! uvádí další novinku vyvinutou ve spolupráci s fanoušky a to Big Shock! Banana Kiwi. Všichni se mají rozhodně na co těšit, chuť je vytuněná v brazilském stylu. Rozdíl od minulé fanouškovské příchutě je hlavně v tom, že tato novinka je namísto klasické žluté plechovky „zelená“ a je to limitovaná edice, takže na trhu bude jen do vyprodání zásob. Důvodem odlišnosti je změna marketingové a obchodní strategie. Číst dále...
Prémiové ovocné destiláty FLERET opakovaně uspěly na prestižní světové soutěži v San Francisku
Další významný mezinárodní úspěch si v těchto dnech připsala destilérka FLERET z Frenštátu pod Radhoštěm. V prestižní světové soutěži San Francisco World Spirits Competition obdržela ocenění za své prémiové ovocné destiláty z edice FLERET Collection 1850. Číst dále...
Mezi ženy přichází nové osvěžující spojení aloe vera a okurky
Energie, osvěžení, povzbuzení a pro některé i účinný detox. Přesně to potřebuje tělo a mysl po dlouhé zimě a občas vyčerpávajícím nástupu jara, stejně jako před aktivitami nabitým létem. Ideálním průvodcem pro toto náročné období se stane novinka TOP Aloe Vera Okurka. V jedné lahvi se spojují kousky aloe vera s blahodárnými účinky na organismus, známými po staletí, s jedinečnými vlastnostmi okurky. Číst dále...
Distillery Kleiner
Ovocný lihovar Kleiner je malá rodinná destilerie se sídlem v Žešově, nedaleko Prostějova, která vyrábí malosériové limitované edice pravých ovocných destilátů inspirovaných přírodou s novým příběhem a její filozofií je výjimečnost a jedinečnost. Od sklizně ovoce až po stáčení do lahví je vše děláno ručně a v omezených sériích. Spojením prvotřídních plodů z vybraných lokalit s tradičními recepty vznikají limitované edice nenapodobitelných pálenek zrajících ve francouzských dubových sudech. Číst dále...
Medový cider od F. H. Prager bodoval na mezinárodní soutěži ciderů v USA
Medová novinka Cider & Med od F. H. Prager se na českém trhu ještě pořádně nerozkoukala a už zabodovala ve světě. Produkt vyhrál bronzovou medaili ve své kategorii na Great Lakes International Cider and Perry Competition, největší americké mezinárodní soutěži ciderů, mezi celkem 1003 konkurenčními vzorky. Číst dále...
Den otevřených sudů Kitl
Nejen za zábavou, ale i poučením, můžete přijít v úterý 21. června mezi 10. a 18. hodinou do provozovny firmy Kitl v Jablonci nad Nisou, Pasířská 3299/60. Koná se tam Den otevřených sudů. Číst dále...
Exkluzivní láhev 33leté meruňkovice Kleiner v designu Ronyho Plesla pro Jaguar Project 7
Malá rodinná destilerie Kleiner se sídlem v Žešově, nedaleko Prostějova, která vyrábí malosériové limitované edice pravých ovocných destilátů inspirovaných přírodou, připravila ve spolupráci s jedním z nejúspěšnějších a nejznámějších českých sklářských výtvarníků a designérů Rony Pleslem exkluzivní ručně foukanou láhev unikátní 33 let staré pálenky meruňkovice. Číst dále...
Řešení č.7: Minipivovar umožňující výrobu nápoje cider
Výroba piva v malém pivovaru je výborným podnikatelským počinem. Je-li pivovárek s vlastní restaurací umístěný na turisticky atraktivním místě, je jistě po celou sezónu zaplněný hosty, lačnícími po ochutnávce místních pivních specialit. Z pohledu podnikatele je ovšem nepříjemnou vlastností provozu minipivovaru právě jeho sezónnost. V létě bývá typicky problém vystačit s kapacitou při nárůstu poptávky, kdežto v chladných obdobích je kapacita výrobního zařízení jen málokdy využitá. Číst dále...
Pálenka z Moravy získala bronz ze San Francisca
Exkluzivní destilát Wild Pin z rodinné destilerie Kleiner získal bronzovou medaili na nejprestižnější světové soutěži lihovin v San Franciscu. Číst dále...
BOSCH FRESH FESTIVAL připravil program i pro milovníky kávy
Největší gurmánský festival, který se letos objeví ve čtyřech městech, se stane svátkem pro všechny milovníky kávy. Kromě klasické a netradiční gastronomie bude letos nově návštěvníkům k dispozici coffee stage, která bude věnována pražení kávy. Program vytvoří zkušení baristé, proběhnou zde ukázky latté art a příprava kávy ve všech podobách. Číst dále...
Gurmánský BOSCH FRESH FESTIVAL doplní přehlídka vín
Gurmánský Bosch Fresh Festival nabídne kromě gastronomických pochoutek, také dobré víno. K degustaci budou připravena vína menších i větších vinařství v čele s VIA VINI, které se letos stalo hlavním vinařstvím festivalu. Číst dále...
Čeští řemeslní výrobci cideru bodují a připravují největší slavnost
Cider, nízkoalkoholický nápoj z kvašeného ovocného moštu, je mezi Čechy čím dál oblíbenější. V posledních dvou letech je ve svém segmentu nejrychleji rostoucím nápojem na českém trhu. Své místo si vedle průmyslových ciderů pocházejících z velkých nadnárodních společností ale stále častěji nacházejí i menší lokální výrobci řemeslného cideru. Právě na jejich podporu letos vznikla Asociace řemeslného cideru. Svoji činnost Asociace zahajuje pořádáním největší Slavnosti cideru v České republice, která proběhne na Hořejším nábřeží Prahy 5 - smíchovské náplavce - ve dnech 17. - 19. června 2016. Číst dále...
Osvěžte se skvělou chutí nových limonád z Černé Hory
Pivovar Černá Hora přichází na trh s novými řemeslnými limonádami. Ty přináší výraznou ovocnou či kolovou příchuť s vyváženou sladkostí a přídavkem chmele, který jim dodává svěží chuť. I přes přídavek chmele limonády neobsahují žádný alkohol, a tak se hodí nejen pro zábavu s přáteli, ale také k zahnání žízně při sportovním vyžití. Číst dále...
[Nahoru ↑]
Reklama