Reklama na ČeskéNápoje.czPivní prodejna 2

Velikonoční salám od Býka

16. duben 2025  České nápoje   komentáře (0)  108 x

Velikonoce jsou svátky plné tradic, barev, chutí a vůní. Kromě klasických pokrmů, jako jsou mazance, beránci nebo nádivka, můžete letos vyzkoušet něco nového – Velikonoční salám. V československém Bistru u Býka v Hybernské ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží v centru Prahy jej mají v menší i větší velikosti, takže ho bude dost na svátečním stole i pro koledníky na posilněnou během pomlázky.

Velikonoční salám od BýkaVelikonoční salám od Býka

Velikonoční salám se skvěle hodí jako delikatesa k zakousnutí,  k čerstvému pečivu, na chlebíčky či jako součást obložených talířů. Jeho jemná, ale výrazná chuť vynikne i v kombinaci s čerstvou zeleninou, sýry a domácími pomazánkami.

„Budeme rádi, když si lidé užijí Velikonoce plné příjemných zážitků – a to i na talíři. Velikonoční salám je ideální pro ty, kteří chtějí ochutnat něco nového a zároveň si dopřát prvotřídní kvalitu. Vhod určitě přijdou i další pochoutky, které v naší prodejně nabízíme. Třeba velikonoční pečivo nebo nejrůznější varianty obložených chlebíčků – kromě šunkové a vajíčkové klasiky se u nás značné oblibě těší chlebíčky s ikonickou košickou treskou," říká manažer Bistra u Býka Martin Hynek.

Velikonoční salám vyrábí společnost TAURIS, která na Slovensku reprezentuje špičku  potravinářského segmentu. Inspirací byly vůně a chutě oblíbeného Prosciutta. Salám má jemnou nasládlou chuť a příjemné aroma, které dotváří muškátový oříšek a koriandr. Jako základní surovina při výrobě byla použita speciálně upravená vepřová kýta s přídavkem slaniny a hovězího masa (na 100 g hotového výrobku bylo použito 140 g masa). Velikonoční salám je nejen chuťovou, ale i vizuální lahůdkou, která dodá vašemu velikonočnímu stolu ten správný šmrnc.

Bistro U Býka na jednom místě nabízí to nejchutnější ze Slovenska – například legendární treskoslovenskou tresku, lahůdkové zavináče, spišské párky, nejkvalitnější oravskou slaninu, žitavskou klobásu, domácí škvarky, šunkovou pěnu Maťko, Zipser královský bok, salámy Nitran či Carmen. Vyhledávané jsou také zvěřinové speciality – delikátní jelení fuet, jelení klobásy uzené studeným kouřem, myslivecký salám pikantní i v jemnější verzi s hříbky, paštika z divočáka s 55 % kančího masa nebo paštika s dančím masem a bylinkami.

Bistro U Býka je otevřené od pondělí do pátku 8–20 hodin a v sobotu 9–20 hodin.

Zdroj: Tisková zpráva Bistra U Býka

[Nahoru ↑]

Pidejte se k nm na Facebooku!

Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil


Přidat komentář (0)

Reklama

Přidat komentář

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!



ČeskéNápoje.cz

Vše co chcete vědět o nápojích, nejen, v České republice...


Magazín ČeskéNápoje.cz je součástí webů skupiny PIVNÍ|INFO
Všechna práva vyhrazena.
Diskusní příspěvky vyjadřují názory čtenářů a redakce ČeskýchNápojů.cz za ně nenese žádnou právní odpovědnost.

Chcete být v obraze? Sledujte nás!


Zprávy v RSS
ČeskéNápoje.cz na Facebooku


Redakce ČeskéNápoje.cz

Posílejte nám Vaše tipy, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

TOPlist