Horké mošty od Ovocňáku
7. leden 2025 České nápoje komentáře (0) 73 xTeploty jsou dole, takže přijde vhod nějaké teplé pití na zahřátí. A pokud je navíc plné vitamínů, tím lépe. Ovocňák si pro tuhle příležitost připravil lahodné zimní mošty, které jsou namixované tak, aby chutnaly nejlépe horké. Vyražte vstříc zimní náladě s chutí zázvoru, brusinek nebo klasického jablka na jazyku!
Proti rýmičce a na zimní náladu
Máte doma malé děti? Tak to určitě znáte ten koloběh zimních rýmiček a kašílků, který nemá konce. Doplnění vitamínů je proto důležitější než kdy jindy a Ovocňákovy mošty v horkém podání jsou k tomu ideální. Je to přírodní a chutná zásobárna prospěšných látek, kterou si oblíbí i ti nejmenší. A když navíc přidáte kapku něčeho ostřejšího (myslíme tím samozřejmě jen dospělé) ...
Štiplavý rýmičkobijec zázvor
Pokud se potřebujete zahřát a zbavit rýmičky, bude zázvor váš nejlepší kamarád. Přináší úlevu při nachlazení a podobně jako chilli podporuje krevní oběh, čímž krásně prohřívá celé tělo. Skvělá volba pro ty, kdo chtějí zimu přečkat zdraví a v teple.
Na www.ovocnak.cz, 219 Kč/3 l.
Voňavý jablečný štrůdl
Voní jako štrůdl a také tak chutná! Na jeho výrobu byla totiž použitá ta nejsladší česká jablíčka a spousta zimního koření. Jablka jsou pro nás navíc odvěkou součástí stravy, takže tělo umí skvěle zpracovat všechny živiny a vitamíny v nich obsažené.
Na www.ovocnak.cz, 199 Kč/3 l.
Brusinky ve vánočním kabátku
Brusinky a jablka jsou šťavnatá kombinace, která nikdy nezklame. V Ovocňáku do ní přimíchali ještě trošku skořice, badyánu a hřebíčku a slavnostní punč je na světě! Brusinky nejen dobře chutnají, ale jsou to i malí pomocníci v boji proti zánětu močového měchýře a také snižují krevní tlak.
Na www.ovocnak.cz, 219 Kč/3 l.
Vánoční mošty od Ovocňáku vás zahřejí stejně jako teplá deka – a navíc jsou plné přírodních chutí a vitamínů. Stačí je pomalu ohřát na teplotu kolem 60 °C, aby si uchovaly všechny cenné látky, a poté už jen vychutnávat.
Zdroj: Tisková zpráva
Autor: České nápoje
[Nahoru ↑]
Přidat komentář
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.
Komentáře
Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!