V areálu Prazdroje rozkvetla mandala Birellu
24. květen 2018 České nápoje komentáře (0) 983 xVítané zpestření pro návštěvníky plzeňského pivovaru připravil Birell. Přímo v areálu pivovaru postavil velkou mandalu a nabídl lidem možnost vyskládat ji květinami. Mnohým z nich přišla vhod také ochutnávka novinky z řady příchutí Birell Botanicals – Jablko se zázvorem a heřmánkem. Volba květinové mandaly je symbolická: vzniká totiž postupným skládáním květin, podobně jako Birell Botanicals, jehož chuť se rodí postupným přidáváním surovin.
„Naše mandala má rozměr přibližně dva krát dva metry a jejím základem je mech, k němuž lidé přidávají květiny, půlená jablka a další ingredience potřebné k výrobě nápojů Birell Botanicals. Tentokrát jsme využili i typickou pivovarskou surovinu, kterou je chmel. Jelikož pivovar je poslední zastávka z míst, kde v posledních týdnech vyrostly naše mandaly, rozhodli jsme se vytvořit také speciální mandalu ze sázených květin, která bude ozdobou areálu po celou sezónu,“ řekla Veronika Hořáková, manažerka značky Birell.
Kromě barvami hýřící květinové mandaly a chlazeného přírodního osvěžení se návštěvníci nechali zlákat také „laboratoří smyslů“, kde se s pomocí zraku, čichu a hmatu snažili správně určit vstupní ingredience nápojů Birell Botanicals. Lidé, kteří na Instagramu sdíleli fotografii s velkou mandalou, byli zařazení do soutěže o ceny v podobě ochutnávaných nápojů.
Velký zájem měli návštěvníci také o ochutnávku Birell Botanicals. Kromě letošní novinky Jablko se zázvorem a heřmánkem byly k dispozici i varianty Bezový květ s tymiánem a citronem a Zelený čaj s jasmínem a bergamotem. „Lidé se k nám vraceli, protože chtěli ochutnat všechny příchuti. Nezbyla tak ani jediná plechovka, takže neoficiální soutěž o nejoblíbenější chuť zůstala bez vítěze,“ dodala s úsměvem Veronika Hořáková.
Nápoje Birell Botanicals vynikají kombinací chuti ovoce s jemnou hořkostí a aromatem vybraných ingrediencí. Připravují se tradičním pivovarnickým postupem, svou nezaměnitelnou chuť však získávají díky postupnému přidávání surovin během devatenáctidenního vaření a zrání. Potřebné ingredience se navíc dodávají v různých skupenstvích – od sušených, přes extrakty až po přírodní aromata.
Květinové mandaly Birellu rozkvetly v posledních týdnech v Adršpašsko-teplických skalách, pod vrcholem Ještědu, u Stezky v korunách stromů na Lipně a u známé propasti Macocha.
Zdroj: Tisková zpráva
Autor: České nápoje
[Nahoru ↑]
Přidat komentář
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.
Komentáře
Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!