Zima s italským likérem Bombardino
6. leden 2021 České nápoje komentáře (0) 1203 xItalský likér Bombardino z destilerie Saint Roch je vyváženou kombinací kvalitního karibského rumu a vaječného likéru. Bombardino je novinkou rozšiřující pestré portfolio českého distributora prémiových alkoholických i nealkoholických nápojů a vín Premier Wines & Spirits. Zahřejte se na horách touto explozí chutí.
Perfektně vyvážená kombinace umožňující jednoduchou přípravu kvalitních drinků vhodných na zimu i na léto – přesně to představuje novinka v portfoliu Premier Wines & Spirits, italský likér Bombardino. Rodinná destilerie Saint Roch, kde se Bombardino vyrábí, je zárukou kvalitního, chuťově vynikajícího produktu, jehož přirozeně žlutá barva vzniká z kombinace pravých žloutků s karibským rumem. Díky skvělé receptuře můžete s likérem Bombardino bez obtíží připravit lahodné koktejly. Horké Bombardino by nemělo chybět na zimních horských radovánkách. V létě se můžete naopak osvěžit chuťovým požitkem z jednoduché kombinace Bombardina s ledem.
Bombardino se šlehačkou
- 1 dcl italského likéru Bombardino Saint Roch
- vyšlehaná smetana či mascarpone
- kakao či skořice na ozdobu
Příprava: Nachystejte si menší tlustostěnnou skleničku. Nahřejte likér Bombardino tak, aby byl akorát teplý (maximálně na 55 °C), a nalijte ho do sklenice. Vyšlehejte smetanu či kvalitní mascarpone a přidejte do sklenky na nahřátý likér. Koktejl lehce dozdobte skořicí či kvalitním kakaem.
Bombardino s kávou
- 1 dcl italského likéru Bombardino Saint Roch
- šálek espressa (zhruba 25 ml)
- vyšlehaná smetana
- kakao na ozdobu
Příprava: Vezměte menší tlustostěnnou skleničku, ve které budete drink podávat. Připravte si espresso. Likér Bombardino nahřejte tak, aby byl akorát teplý (maximálně na 55 °C), a nalijte ho do sklenice. Espresso přilijte nejlépe přes lžičku po stěně skleničky, díky čemuž zůstanou jednotlivé vrstvy oddělené, a dopřejete si tak i vizuální zážitek. Vyšlehejte kvalitní smetanu a přidejte ji na nahřátý likér s kávou. Nakonec drink dozdobte trochou kvalitního kakaa.
Bombardino s čokoládou
- 1 dcl italského likéru Bombardino Saint Roch
- 0,5 dcl kvalitní horké čokolády
- vyšlehaná smetana
Příprava: Nachystejte si menší tlustostěnnou sklenici, ve které budete drink podávat. Likér Bombardino smíchejte s horkou čokoládou v poměru 2:1 a teplou směs nalijte do sklenice. Vyšlehejte kvalitní smetanu, dozdobte jí koktejl a můžete podávat. Na zdraví!
Italský likér Bombardino Saint Roch zakoupíte na www.1er.cz za cenu 455 Kč za 1 l
Zdroj: Tisková zpráva
Autor: České nápoje
[Nahoru ↑]
Hodnocení
2.5 hvězdiček / Hodnoceno: 2x
Přidat komentář
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.
Komentáře
Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!