Beskydský FLERET míří na festivaly - s ovocným sadem a skvělými koktejly
26. červen 2016 České nápoje komentáře (0) 2672 xVýborné a originální koktejly, jejichž základem jsou vytříbené ovocné destiláty, a bujný hruškový sad nabídne destilérka FLERET na několika českých a moravských hudebních festivalech. Na festivalech Přeštěnice, Rock for People nebo Sázavafest tak nabídne návštěvníkům příjemnou relaxační zónu s dostatkem stínu pro horké letní dny. A k tomu osvěžení v podobě perfektně vychlazených mixovaných nápojů z prémiové Hruškovice či Slivovice FLERET nebo vyhlášeného čajovo-bylinného likéru TATRATEA.
„Právě nezvyklá mixologie je hlavním tahákem naší prezentace na festivalech. Pozorujeme, že fanoušci rok od roku vyžadují větší kvalitu a péči. Chceme proto ukázat, že se ovocné destiláty nemusejí pít samotné, ale že se z nich dají připravit skvělé netradiční míchané nápoje," říká Tomáš Novák, Sales&Marketing Director značky FLERET, která je součástí finanční skupiny FPD Group.
Headlinerem koktejlového line-pu FLERET bude bezesporu UNIQUM, ve kterém se skvěle doplňuje chuť Hruškovice FLERET Collection 1850 s tonicem, citrónovou šťávou a řapíkatým celerem. Co-headlinerem barmani vybrali koktejl MISSIONARY, jehož základem jsou Slivovice Collection 1850, zelený čaj a citrónová šťáva.
S originální prezentací frenštátské destilérky FLERET se návštěvníci v průběhu letních měsíců setkají na hudebních festivalech:
Oldies Festival Ostrava v termínu 25.6. 2016
Open Air Festival Přeštěnice v termínu 24.-25.6. 2016
Rock for People v termínu 3.-5.7. 2016
Vysočina Fest v termínu 7.-9.7. 2016
Sázavafest v termínu 4.-6.8. 2016
Putovní akce Kaufland Tour a Radio Fest
Více o prémiových produktech FLERET na www.fleret1850.cz
O DESTILÉRCE FLERET
První zmínky o výrobě ovocných destilátů FLERET ve Frenštátě pod Radhoštěm sahají až do roku 1850. Z původně malé továrny na výrobu likérů, kterou založil měšťan Jakub C. Kohn, se stala velkopalírna Borovičky a Slivovice. Po roce 1948 byla znárodněna a následně zrušena.
K obnově tradice výroby destilátů FLERET došlo v roce 1993. Jen díky znalostem posledního míchače v tehdejší palírně mohou být původní receptury a postupy výroby používány dodnes. Základem jsou průzračně čistá voda z beskydské přírody a více než stoletá harmonizace poměru vypeckovaného a nevypeckovaného ovoce. Současná výroba je založena na kvalitních ovocných destilátech a tradičních lihovinách.
Tisková zpráva
Autor: České nápoje
[Nahoru ↑]
Přidat komentář
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.
Komentáře
Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!