Radegast dal festivalu Colours of Ostrava říz
24. červenec 2018 České nápoje komentáře (0) 1570 xI navzdory nepříznivému počasí ve středu a ve čtvrtek se na festivalu Colours of Ostrava vyčepovalo 420 tisíc piv. Více než 90 pivních stánků a pivo ze 300 výčepních kohoutů nabídl Radegast návštěvníkům multižánrového festivalu Colours of Ostrava. O kvalitu piva se postaralo 300 vyškolených výčepních, jejichž práci pravidelně ověřovaly namátkové kontroly. Dodávky piva na všechna výčepní místa zajišťoval tým 50 techniků.
Aby se pivo v nejlepší kvalitě dostalo ke všem návštěvníkům v celém areálu Dolních Vítkovic, museli technici Radegastu na místě nainstalovat 7 velkých cisteren, 40 tanků a více než 2,5 kilometru pivních hadic. Výčepy i ostatní technika se svážely do Ostravy z celé republiky. Návštěvníci se mohli před sluncem i před deštivým počasím schovat ve 23 pivních stanech s celkovou plochou téměř 3 500 metrů čtverečních.
Radegast již tradičně kontroluje na Colours of Ostrava kvalitu čepování piva prostřednictvím tzv. mystery shoppingu, kdy sládci a výčepní jako běžní zákazníci obcházejí pivní stany a ověřují, zda čepování piva probíhá správně a zda má pivo potřebnou teplotu. V průběhu čtyř dnů provedl tým Radegastu téměř 570 kontrol na všech 90 výčepních místech. „Kontroly zpočátku odhalily drobné chyby, ale po zásahu našeho týmu se kvalita čepování i péče o pivo v celém areálu zlepšily a návštěvníci tak dostávali pivo v nejvyšší kvalitě,“ říká Marek Grabovský, manažer značky Radegast. Radegast je jediná značka, která podobné kontroly kvality čepování piva v takovém rozsahu na venkovní akci zajišťuje.
Návštěvníci si mohli užít také skvěle načepovanou Ryze Hořkou 12 a Ráznou 10 v Radegast Pubu s kapacitou více než 200 míst, kde pivo čepovali výhradně do skla zkušení výčepní. V hospodě umístěné v jedné z bývalých hal Dolních Vítkovic také mohli lidé ochutnat unikátní Radegast Nefiltrovanou 12. Kromě piva čekala na hosty i škola čepování, kterou vedli zkušení mistři výčepní Radegastu. „Škola čepování lidi bavila a zároveň se tu naučili, jak poznat kvalitně načepované pivo a kdy naopak špatně servírované pivo v hospodě odmítnout “ hodnotí školu čepování Radegast Mistryně výčepní za rok 2018 Hana Baniová. Školy čepování se letos zúčastnilo přes tisíc lidí.
Zdroj: Tisková zpráva
Autor: České nápoje
[Nahoru ↑]
Hodnocení
5 hvězdiček / Hodnoceno: 1x
Přidat komentář
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.
Komentáře
Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!