Reklama na ČeskéNápoje.czPivní prodejna 2

Pilsner Urquell Original Restaurant nově i v Hradci Králové

7. únor 2018  České nápoje   komentáře (0)  2162 x

Síť konceptových restaurací Pilsner Urquell Original Restaurant nově zakotvila v Hradci Králové. V centrum města byla pro hosty otevřená zbrusu nová restaurace Jachta. Ta je již jedenatřicátým tuzemským přírůstkem prestižní sítě, jejíž nabídka stojí na špičkovém tankovém ležáku Pilsner Urquell a tradiční české gastronomii.

Pilsner Urquell Original Restaurant nově i v Hradci KrálovéPilsner Urquell Original Restaurant nově i v Hradci Králové

Jachta je první královéhradeckou restaurací sítě Pilsner Urquell Original Restaurant a doplňuje další dvě východočeské provozovny stejného jména, které slouží hostům v Chocni a Litomyšli. Restaurace je umístěna v historickém Adalbertinu, které je jednou z nejznámějších budov v krajském městě.

„Koncept restaurací Pilsner Urquell Original Restaurant je reprezentantem špičkového piva a také nejlepších gastronomických tradic a je nám ctí, že jsme první v našem městě i okolí. Naší snahou je zařadit se mezi přední adresy na gastronomické mapě Hradce Králové a celých Čech,” říká majitel Jachty Milan Těšínský.

Jak toho chtějí v Hradci Králové dosáhnout? „Vycházíme z prvorepublikového dřevěného interiéru, do kterého vsazujeme kvalitní gastronomii a servis odpovídající věhlasu hlavního piva, Pilsner Urquell. To vše v historickém centru města pulsujícím životem. Přáním celého týmu restaurace je, aby atmosféra naše hosty odpoutala od každodenních starostí, uvedla je do klidu a pohody, aby si tak mohli patřičně vychutnat legendární ležák z Plzně,” konstatuje Milan Těšínský.

Výzdobu restaurace tvoří artefakty a kopie historických originálů. Nechybí obrazy, dobové fotografie, certifikáty, reklamní cedule, které podtrhují bohatou tradici vaření piva v Čechách a proslulost značky Pilsner Urquell. Dominantním prvkem je výčep s měděným krytem, replikou víka pivovarské varné pánve přímo naproti vchodu.

Inspirace první republikou je patrná i na jídelním lístku. Staročeská kuchyně je založená na tradičních receptech, které byly doménou našich babiček, ale oslovují i současné generace.

Restaurace nabízí hostům celkem 150 míst a její součástí je i salonek pro dalších 25 lidí. Otevřeno bude mít sedm dní v týdnu, ve všední dny již od osmi hodin ráno.

Zdroj: Tisková zpráva

[Nahoru ↑]

Pidejte se k nm na Facebooku!

Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil


Přidat komentář (0)

Reklama

Přidat komentář

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!



ČeskéNápoje.cz

Vše co chcete vědět o nápojích, nejen, v České republice...


Magazín ČeskéNápoje.cz je součástí webů skupiny PIVNÍ|INFO
Všechna práva vyhrazena.
Diskusní příspěvky vyjadřují názory čtenářů a redakce ČeskýchNápojů.cz za ně nenese žádnou právní odpovědnost.

Chcete být v obraze? Sledujte nás!


Zprávy v RSS
ČeskéNápoje.cz na Facebooku


Redakce ČeskéNápoje.cz

Posílejte nám Vaše tipy, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

TOPlist